VVS Garanti siden 1994

velkommen til malling vvs

VVS Garanti

 

AUTORISERET VVS-INSTALLaTøR

Siden 1994

Vand, varme, sanitet. Fra fjernvarme og naturgas, til bad og tag. Fra store erhverv ny-byg projekter, til mindre, private renoveringer. Vi har lavet det hele. Og selvom vores opgaver varierer, kommer de alle med den samme garanti: fuld dedikation til vores kunder, og løsninger af højeste kvalitet.

Siden 1994 har vi været autoriseret VVS installatør. Vi er godkendt og ofte benyttet som byggesagkyndig syn og skønsmand for Danmarks Domstole. Vi er medlem af TEKNIQ den næststørste aktør i byggebranchen. Som lovpligtig autoriseret virksomhed, får vi tjekket og fornyet vores autorisation via KLS-system (kvalitetsdokumentation) hvert andet år.

Og vi giver altid et uforpligtende tilbud.

 

Få ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Alle tilbud og estimater er gratis, uforpligtende og fleksible i forhold til materialer og tidsplan.

IMG_6780 (1).jpg

Kundeanbefalinger

Jesper og hans kollegaer har været en professionel, fleksibel og behagelig samarbejdspartner. De har stor omhyggelighed, ordentlighed og et enormt engagement.
— Rikke Hertz
Ord der bedst beskriver Malling VVS er lydhør og imødekommende opgaveløsning. Åben og grundig kommunikation. Altid tilgængelig og pålidelig. Bedst af alt overholder tider og priser.
— Karsten Engelberg
Jeg har i mere end 20 år brugt Malling VVS. De har lavet alt fra installation af gasfyr/vandvarmer til design og totalentreprise på badeværelse. Jeg bruger dem altid og anbefaler dem tit til andre, da de er reelle, ærlige, pålidelige og dygtige.
— Liselotte Nylander


 

VORES Løfte

Vi arbejder kun med de bedste materialer, og benytter os altid af de nyeste værktøjer og teknologier. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og giver vores kunder realistiske tidsplaner der tilpasser sig deres liv. Vi forstår vigtigheden i at udforme ærlige, direkte tilbud, der får opgaven løst indenfor kundens budget. Vi ser holistisk på opgaven, og trækker på vores 40 års erfaring, som spænder alt fra lejligheder til ejendomme og store villaer.

Selvom de fleste kunder allerede har en plan, kommer vi I mange tilfælde med råd og forslag. For vi er passionerede omkring det vi laver, og uanset om opgaven er at renovere et bad eller køkken, installere solvarme, varmepumpe eller pool, skal slutproduktet jo som regel bruges årtier frem.

PS: Har du hund, er den altså den første, vi hilser på når vi kommer ;-)

 

SE VORES ARBEJDE


Stifter

jesper malling

Fra 1993 -1995 tog jeg gas og vandmester eksamen på Gladsaxe Teknisk Skole. Før da arbejdede jeg i en række forskellige firmaer, først med spjældarbejde sidenhen akkordarbejde i de større firmaer før jeg besluttede mig for at gå selvstændig i 1994, hvor jeg etablerede Malling VVS ApS. Da det gennem årerne er blevet til renovering og modernisering af flere hundrede badeværelser, blev jeg i 2015 godkendt som syn og skønsmand for Danmarks Domstole og agerer derfor byggesagkyndig i tvister mellem kunder og udførende håndværksfirmaer i renovering og moderniserings opgaver, på tværs af landet.