YDELSER

Det laver vi


 

Bad

Totalenterprise på store og små badeværelser. Forslag og hjælp til indretning, afhængigt af de faktiske forhold ift. vand, afløb og varmeinstallationer.

 Vi bruger altid de bedste og nyeste teknologier til udførsel af vores arbejde. I badeværelser betyder det, pex rør i rør med korrosionsbestandige indmuringsdåser og fordelerrør. Alupexrør som fordelingsledninger med presfittings. Lyddæmpende afløbsrør i plast.

Toiletter uden dobbelt skyllerand, fornemmere rengøring og selvfølgelig “soft close” toiletsæder

 

 

Tagarbejde 

Vi reparerer utætheder gennem alle former for tagbelægninger, og er gode til at spotte utætheder oppe fra taget, og derfor stort set altid kan tætne dem på forskellige men holdbare måder udefra.

Derudover udfører vi også alt indenfor zink, kobberarbejde, skiffer og teglstensarbejde, fra egne stiger og stilladser, eller lejede skylifte.

 

 

Hvad koster vi


Grundlæggende timepris pr. 1 jan. 2019 er 625,- + 100,- pr. time for servicevogn/ kørsel indenfor 20 km

normal text

Naturgas

Udskiftning af eksisterenede olie og gaskedler, til innovative kondenserende gaskedler med modulerende brændere i forskelllige fabrikater og størrelser.

Igen her bruger vi altid” Spirodirt” snavssamler , så man undgår slagger og jernspåner transporteres rundt i systemet og sætter sig fast steder hvor det får en negativ effekt på varmefordelingen.

Som en form for ionfælde opsamling bruger vi også her alupexrør mellem eksisterende rørinstallation og den nye varmtvands tilslutning, ikke dyrere for dig, men meget bedre for installationen

 

Fjernvarme

Konvertering fra olie eller gas til fjernvarmeunits eller vekslere, som både er pladsbesparende, støjdæmpende og billig i drift og vedligeholdelse, og med kun 5 års service intervaller.

Som ved gaskedler, alupexrør på koldt og varmt vand til eksisterende installation.

NB: Vær opmærksom på at rustfri stålrør, faktisk er mere aggressivt end kobber og messingrør!